torstai 12. tammikuuta 2012

24. 11.1.-12.1.

Eilen 11.1 käytiin Aapon, Terhin ja Tessan kanssa hangessa pyörimässä. Poni käyttäyty hyvin mutta loppuravejan aikana otti pari pukkilaukka pätkää.. Joka ei tosin minua haitannut yhtään:D oli ihan mukava saaha vauhtia elämää:')
  
   Tänään minulla ja ponilla oli sitten Håkun valmennus. Alussa poni vastusteli ja oli vähän painava. Mutta vertyi ratsastuksen puitteessa..:) Alkuverkassa saatiin mennä aika itsenäisesti, Håkku keskittyi niihin pieniin virheisiin esim. istuntaan, ohjaspituuteen, jalkoihin jne. Minulle sanoi siitä kuinka ohjat valuu ja neuvoi siihen pienen keinon millä ne sai pysymään kunnolla kädessä.

    Alkuverkkojen jälkeen ruettiin hommiin.. Maneesiin oli laitettu 4 tolppaa. Jokainen otti oman tolppansa ja se oli ns "maailman keskipiste" tai jotai sinnepäi:D Kierrettiin tolpaa aluks normaalisti, kunnes ruettiin kääntämään takapäätä ulos. No tästäkös herra riemastuiki ja päätti että helpompaa jos nostan pään ylös ja peruutan... Ja eihän se sillee toimi!:D No kun parikertaa tehtiin harjoitus nii alkohan se toimia:) ja poni alko tukeutua ohjalle ja käyttää itseään..:) Valkan jälkeen puin ponille loimet ja viskasin vielä ulkoilemaan:)

<3: norppis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti