torstai 20. syyskuuta 2012

109. Hieno poni!

Nyt tuli inspis tehdä pitkästä aikaa normaali postaus! Kisoista tulee postaus, kun saan kuvia, ilman kuvia ei tule mitään..


Mutta kuiteskin. Sunnuntaina olin ensin katsomassa Koljonvirralla harjoituskoulukisoja. Katsoi kaksi ensimmäistä luokkaa ja sitten otin Sinan mukaani ja lähdimme tallille. Siis Aapon luokse. Sinalla oli minun kamera, jossa kuitenkin oli akku niin tyhjä, ettei ratsastuskuvia ole pahemmin. Halusin säästää akkua minun ideaani! Nimittäin kävimme pellolla, Sina kuvasi siinä meitä.


Hyppelyä kotona, ennen kiuran kisoja.

Tein Aapon kanssa melko normaalin, kevyen liikuttelun. Paljon taivutuksia ja siirtymisiä. Aapo kuunteli tooosi hyvin, vaikka edelleen kyttäsi sitä yhtä kulmaa, mutta siitäkin selvittiin joka kerta.

Hieno pouni <3

Maanantaina menin normaalisti koulua. Pouni oli hieman pörheä, kun tuuli niin kovasti.

Yybersulo<3

Tiistaina ponilla oli lepari. Itse kävin sponsorifirmalla siivoamassa ja olin kotona.

Sinistäsinistä (;

Eilen menin tallille melkein suoraan koulusta. Kun hain ponia talliin huomasin, että sillä on TAAS kenkä irti! Kuinka vaikeaa on pitää ne popot jalassa?!? No siinä hoitelin kaverin ja siivoilin karsinan ja kävimme kentällä tekemässä maastakäsin harjoituksia. Kun tulimme takaisin kentältä kävin ponin kanssa ostamassa omenoita kauppa-autolta(; 
   Tänään Aapo seisoo taas, koska olen itse kuumeessa ja kengittäjä tulee vasta lauantaina. Niin tosiaan ei tulisi kuuloonkaan ratsastaa ilman kenkää Aapolla, herra on niin prinsessa!




Taas tälläinen astetta tylsempi postaus, mutta kipeänä en oikein saa aivojani toimimaan... Mutta mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta? Tai no enimmäkseen bannerista, tuo tausta vaihtuu kyllä...


//Nora
Ps. Käykääs tsekkaa Jennin blogi!

4 kommenttia:

  1. Millä tallilla Aapo on nyt ?

    VastaaPoista
  2. Aapo on tällähetkellä pienellä yksityistallilla Iisalmesta n. 14km. Siellä ei ole kun kolme heppaa (:

    VastaaPoista
  3. Hienoo Banneri ♥! Jaja millon on seuraavat kisat ? Aapo on ihq ♥

    VastaaPoista